Vesti

Gastro festival u Ljuboviji 12 maja

Ljubovija – Pripreme za predstojeći 11. po redu Gastro festival koji se tradicionalno održav druge subote u maju (12. maja), u punom su jeku. Manifestacija obuhvata nadmetanje u pripremi riblje čorbe, etno trpeze, moderne kuhinje, pekarstvu, poslastičarstvu i karvingu (rezbarenje na voću i povrću). Takmičenje prati bogat kulturno-zabavni program. Sudije koje ocenjuju takmičare su proslavljena imena u našem kulinarstvu Jordan Nastanović i Milorad Aćimović.

Foto. GZS

„Ljubovija je prestonica izuzetnih kulinarskih specijaliteta. Želimo da predstavimo jela koja pripremamo gostima koji nam dolaze na odmor, ali isto tako dajemo priliku ekipama iz cele Srbije i šire da dođu kod nas i predstave nam specijalitete svog kraja Atmosfera na Gastro festivalu svake godine je vesela, a dobar provod zagarantovan. Pozivamo sve ljude vedrog duha, dobre volje i želje da pripremaju kulinarske specijalitete da se prijave za učešće na Gastro festu”, saopšteno je iz TO Ljubovija.
Prijavne listove, propozicije i poziv za učešće možete preuzeti na sajtu www.tolj.rs ili lično u prostorijama Turističke organizacije Ljubovija. Rok za prijavu ekipa je 5. maj 2018.godine. Organizator Gastro festivala je Turistička organizacija Ljubovija.

Glas zapadne Srbije

Ostavite komentar

error: Content is protected !!