Vesti

ORGANSKI AJVAR U SRCU ŠUMADIJE

 

Topola – U selo Vojkovce podno Rudnika doselila se porodica Marjanović, oni su odlučili da gradsku
uku zamene tišinom prirode i da svojoj deci priušte zdrav život.
Milica Marjanović sa svoje troje dece ozbiljno je shvatila život na selu, iako je po struci pedikir nije joj palo teško da zasuče rukave i zasadi baštu u kojoj će odgajati zdravo povrće za svoje klince, u tome joj pomaže i suprug ali ipak je veći deo posla njen. Prvi plodovi vrednog rada samo su bili dokaz da na selu može da se živi i radi i ništa nije teško. Plan ove porodice je organska poljoprivreda i svi plodovi u njihovoj bašti su organskog porekla. Priprema zimnice je uveliko u toku a Milica je za svoju decu pripremila organski ajvar i razne druge đakonije. Vođena idejom da će se i drugima svideti njen proizvod Milica je započela pripremu ajvara i za svoje prijatelje u Beogradu, a ukus i miris organskih paprika svideo se svima.

Organski ajvar u srcu Šumadije,Foto;Marija Lazarević,Top Press

„Pronašla sam se u preradi paprika, nije mi teško jer sam zavolela život na selu a kad nešto volite i radite sa ljubavlju uspeh je zagarantovan“, priča Milica, ona je naglasila da njihov rod nije bio dovoljan pa su morali da kupe određenu količinu od uzgajivača organske paprike.
„Vršimo isporuku na kućnu adresu, ljudima se sviđa naš proizvod, imamo dosta porudžbina i nadam se da ćemo stići da svima izađemo u susret“, istakla je Marjanović.
Cena organskog ajvara je 350 dinara tegla od 370 grama.
TopPres/ M. Lazarević

 

1 komentar

Ostavite komentar

error: Content is protected !!