Vesti

Sajam turizma-Zlatibor se voli do neba i nazad

Zlatobor se predstavio na 41. Sajmu turizma pos sloganom " Zlatibor se voli do neba i unazad", Foto: TOZ

Čajetina – Pod sloganom „Zlatibor se voli do neba i nazad“ Turistička organizacija Zlatibor i ove godine
učestvuje na beogradskom Sajmu turizma, najvećem okupljanju turističke privrede u regionu, koji je zvanično otvoren 21. februara i traje do nedelje, 24. februara, saopšteno je iz TO Zlatibor.
Svečanom otvaranju sajma prisustvovao je ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić, koji je nakon ceremonije sa državnim sekretarom za turizam Miroslavom Kneževićem posetio štand Zlatibora.

Zlatibor se predstavio na 41. Sajmu turizma pod sloganom “ Zlatibor se voli do neba i unazad“, Foto: TOZ

Prvog dana sajma veliki broj posetilaca imao je priliku da se upozna sa ponudom Zlatibora za predstojeću prolećnu i letnju sezonu, a nastup na sajmu je sjajna prilika da se najave i noviteti koji očekuju sve goste „zlatne planine“. Najpoznatija vazdušna banja Srbije prethodne godine dobila je prvi hotel sa pet zvezdica, a u 2019. godine goste Zlatibora očekuje još jedan novi hotel, hotel „Buket“, čije otvaranje je najavljeno upravo na ovogodišnjem sajmu.
Na beogradskom sajmu posetioci imaju priliku da se informišu o aktuelnim cenama, ponudama za predstojeće leto i svim aktivnostima koji će im biti na raspolaganju tokom boravka na planini. Najveća atrakcija na štandu Zlatibora svakako je virtuelni kutak, gde svi zaljubljenici u Zlatibor, uz pomoć najnovije tehnologije mogu uživati u pejzažima Zlatibora, vožnji gondolom, šetnji kroz Stopića pećinu i drugim najlepšim lokalitetima planine.

Zlatibor se predstavio na 41. Sajmu turizma pod sloganom “ Zlatibor se voli do neba i unazad“, Foto: TOZ

Prvog sajamskog dana vladalo je veliko interesovanje za Zlatibor i od strane turističkih agencija i turoperatora, a za informacije i novosti sa Zlatibora bili su zainteresovani i brojni predstavnici medija.
Zlatiborski hotelijeri i agencije koji se ove godine predstavljaju na sajmu turizma pripremili su svoje ponude, sajamske popuste i specijalne pogodnosti, a stalnim i potencijalnim gostima svoju ponudu predstavlja i Dino park, kao jedna od najvećih atrakcija ove planine.
Svi zainteresovani posetioci imaće priliku da posete štand Zlatibora, informišu se i upoznaju sa ponudom ove planine sve do nedelje, kada će ovogodišnji sajam turizma biti zatvoren.
Štand Zlatibora nalazi se u hali 4 Beogradskog sajma, u okviru štanda TO Regije Zapadna Srbija.
Agropres

Ostavite komentar

error: Content is protected !!