Vesti

Seoske škole na Pešteru dobile pomoć Vojske Srbije

Foto: Agropress
Foto: Agropress

Sjenica – Đacima osnovnihškola „Jovan Jovanović Zmaj” u selu Raždaginja i „Rifat Burdžević Tršo” u selu Karajukića Bunari u opštini Sjenica, pripadnici Vojske Srbije darovali su knjige u izdanju Medija centra „Odbrana” i zaštita sredstava za borbu protiv virusne infekcije Kovid-19. U školama su održana i predavanja o temi prepoznavanja i prijaavljivanja nadležnim organima neeksplodiranih ubojnih sredstava.

Pomoć seoksim školama uručila je delegacija koju je predvodio načelnik Grupe za civilno-vojnu saradnju Komande Ratnog vazduhoplovstva i PVO potpukovnik Saša Atanasijević, a predavanje osnovcima održali su predstavnici Kopnene vojske i Ratnog vazduhoplovstva i PVO. Događaju je prisustvovao je i predsjednik Skupštine opštine Sjenica prof. dr Rejhan Kurtović i zamjenik predsednika Opštine Zdenko Kočović.

Prof. dr Kurtović je istakao da je opština Sjenica podržala ovu značajnu aktivnost Vojske Srbije. „Cilj nam je da zajedno sa vojskom mpomognemo našim građanima”, kazao je predsednik SO Sjenica.

Agropress

Ostavite komentar

error: Content is protected !!