Vesti

Stabilizovano snabdevanje električnom energijom u Prijepolju, sneg oko pola metra

Foto: Agropress

Prijepolje – Sneg koji je neprekidno padao nekoliko sati, na višim nadmorskim visinama u opštini Prijepolje
dostigao je visinu 50 santimetara.
Prema rečima Mirjane Bojović člana Opštinskog veća, zavejani su bili meštani Babina, Jabuke, Pravoševa, Mileševog doa, Aljinovića i Kamene gore.

Foto: Rina

,,Sneg praćen jakim vetrom, napravio je smetove da su u jednom trenutku putni pravci bili neprohodni. Jutros smo poslali mehanizaciju kako bi se pročistili ti putevi. Ekipe su još uvek na terenu”, izjavila je Bojović.
Ona navodi da je težak i mokar sneg zadao dosta problema u napajanju električnom energijom u mesnim zajednicama Toci, Sopotnica, Džurovo, Drenova, Kosatica, Aljinovići i u delu Brodarevskog kraja.
,,Juče, u večernjim satima uspostavljeno je uredno napajanje električnom energijom u opštini Prijepolje. Sada se može desiti samo sporadično da nestane jedna faza, mada to su sitni kvarovi”, rekla je Bojović i dodala da je opština izašla u susret EPS-u.
,,Izašli smo u susret direktoru EPS-a ustupivši im terensko vozilo i vozača, pošto im je bilo potrebno kako bi delovali na više lokacija i rešili kvarove na dalekovodima”, navela je Bojović.

Agropress

Ostavite komentar

error: Content is protected !!