Poljoprivreda

Crédit Agricole banka na Zimskom seminaru farmera na Tari

Crédit Agricole banka Srbija će tokom XIII Zimskog seminara farmera na Tari organizovati predavanja i predstavljanje najnovijih proizvoda za poljoprivrednike, kao i tradicionalnu šetnju stazama Tare za sve učesnike seminara koja se održava sutra, 2. februara.

Kako se navodi u saopštenju, Crédit Agricole banka organizuje tradicionalnu šetnju stazama Tare u saradnji sa Timac Agro Balkans – kompanijom sa kojom je razvila model triparitetnih sporazuma u cilju beskamatnog finansiranja mineralnog đubriva te kompanije.


Predstavnici Crédit Agricole banke će prisutnim poljoprivrednicima na Tari, osim beskamatnih kratkoročnih kredita za kupovinu đubriva, predstaviti i sve prednosti Prêt à piloter (Pre a pilote) investicionog kredita kojim klijent sam upravlja i koji mu omogućava da jednom godišnje prilagodi plan otplate u skladu sa planovima razvoja svog agrobiznisa tako što će smanjiti ili povećati ratu do 30 odsto, pauzirati plaćanje jedne ili više rata u ukupnom trajanju do 12 meseci i produžiti ili skratiti ročnost kredita.

Strateško opredeljenje Crédit Agricole banke ka agrobiznisu potvrđuje se i kroz partnerski odnos koji Banka razvija sa poljoprivrednicima. Osluškujući njihove potrebe Banka priprema svoja nova finansijska rešenja i jedinstvene proizvode na tržištu poput AgroGrandPrix kreditne kartice za plaćanje goriva na 6 ili 12 mesečnih rata bez kamate na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama.

agronews

Ostavite komentar

error: Content is protected !!