Vesti

Javni poziv za obavljanje stručne prakse iz oblasti organske proizvodnje

Javni poziv za obavljanje stručne prakse iz oblasti organske poljoprivrede i prehrambene tehnologije po principima organske proizvodnje
„Serbia organica“ poziva nezaposlena lica do 35 godine starosti da se prijave na javni poziv za obavljanje plaćene stručne prakse iz oblasti organske poljoprivrede i prehrambene tehnologije po principima organske proizvodnje.
Projekat se realizuje u okviru projekta nemačke razvojne saradnje „Podsticanje zapošljavanja mladih“ u saradnji sa Nacionalnim udruženjem za razvoj organske proizvodnje „Serbia Organica„.
Cilj prakse je sticanje potrebnih znanja i veština iz oblasti organske proizvodnje i prerade i osposobljavanje za obavljanje poslova u sektoru organske proizvodnje.

Ilustracija,Foto:Agropress

Kome je program stručne prakse namenjen?
Program stručne prakse je namenjen mladim, nezaposlenim licima do 35 godine starosti koji su: diplomirali na Poljoprivrednom fakultetu (smer organska poljoprivreda/ekološka poljoprivreda, voćarstvo/vinogradarstvo, ratarstvo i povrtarstvo, opšta agronomija, stočarstvo – zootehnika, fitomedicina i prehrambena tehnologija) ili Tehnološkom fakultetu (smer prehrambena biotehnologija i prehrambeno inženjerstvo). ili su na poslednjoj godini osnovnih ili master studija gore pomenutih fakulteta i studijskih programa/smerova.
Poziv za učešće u ovom programu organizatori upućuju i poslodavcima.
Do kada poslati prijave?
Rok za prijavu zainteresovanih je do 15. marta 2018.godine do 17.00.
Kandidati koji ne budu odabrani u ovom javnom pozivu biće deo baze „Serbia organice“ i biće kontaktirani za anagažovanje u drugim poslovima iz oblasti organske poljoprivredne proizvodnje/prerade, objavljeno je na sajtu ovog udruženja.

Poljosfera

Ostavite komentar

error: Content is protected !!