Vesti Životna sredina Ruralni razvoj

Nastavljeni građevinski radovi u seoskim mesnim zajednicama

Užice – Povoljni vremenski uslovi omogućili su da JKP „Niskogradnja“ aktivira svoje postrojenje i mehanizaciju za asfaltiranje.

Vladimir Sinđelić član Gradskog veća zadužen za rad mesnih zajednica istakao je da su, nakon zimske pauze, građevinski radovi nastavljeni u Mesnoj zajednici Duboko.
Sinđelić je naveo da se, iako je februar, koristi lepo vreme kako bi krenuli sa radovima i pre građevinske sezone.

Vladimir Sinđelić, član Gradskog veća zadužen za mesne zajednice, Foto: Grad Užice

„Urađen je jedan putni pravac u ovoj mesnoj zajednici, trenutno se asfaltira pravac Šehovo brdo-Demir kapija dužine 220m. Za ovu godinu planirano je da se u Mesnoj zajednici Duboko uradi još četiri putna pravca od prošle godine. Takođe, u planu je asfaltiranje u još četiri mesne zajednice i dve gradske koje nisu urađene prethodne godine.“
Sinđelić je naveo da je Grade ove godine u budžetu planirao 55 miliona dinara za asfaltiranja u mesnim zajednicama. To su sredstva koja će biti udružena sa sredstvima građana koji finansiraju jednu trećinu investicije.

Pored radova u Mesnoj zajednici Duboko uporedo se vrši asfaltiranje udarnih rupa po gradu nastalih u toku zime.
Direktorka JKP „Niskogradnja“ Snežana Milutinović istakla je da su u saradnji i po dogovoru sa investitorom i nadzorom utvrđeni prioriteti popravke oštećnog kolovoza u gradu, te da su nastavljeni radovi na parteru Sportske hali u Krčagovu i da se rade pojedini putni pravci.

Snežana Milutinović, direktorka JP Niskogradnja, Foto: Grad Užice

Dok vreme to bude dozvolilo i ukoliko ne bude padavina nastavićemo da radimo po utvrđenom planu, rekla je Milutinović.

Agropress

Ostavite komentar

error: Content is protected !!